Nina-minden ami van

22:24 július 20., 2010

sziasztok :D

sajnos én még olyan rappet sem tudok írni mint Krisz szóval csak úgy irkálok :D

sound szerintem így utólag nézve egész jó volt, főleg a balcsi miatt, de a zene sem parás, ha nem 0-24be kell hallgatnod..mondjuk én személyszerint a sznob köcsögöket nem szeretem, de ezt mindenki maga eldönti..buliztunk, és az a lényeg (=

efottra kicsit fáradtak voltunk(nem mentünk haza ugye a 2 között)de viszont jók voltak a koncertek, több ismim volt lenn..ha orrfűn jártok mindenképp térjetek be az Alpha Moon Base kocsmába, nagyon jófej ott mindenki meg hát occsó a pia :D puszilom Danit onnan, a kedvenc pultosomat (K) meg az egész brigádot :)

most megyünk cokeclubra egybekötve művészetek völgyével..hát reméljük jó lesz, igaz kb null zsetonnal, nembaj, kövi héten jobban igyekszünk..

jameg nem tudom hogy fogok balcsizni mert be van kötve a lábam, járkálok dokihoz meg ilyenek(senki ne kérdezze mi, fáj, be van dagadva, nemtom, rák, lepra, valami :D)

namindegy, reméljük jobb lesz :D

("az élet nem habostorta" xD)

heyho(barack)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://instantkaosz.blog.hu/api/trackback/id/tr742164754

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Wolfee 2010.07.20. 22:26:38

első!
lájkban is!
süti beállítások módosítása