Na akkor igy tovább tovább

21:55 július 2., 2010

Hogy is kezdjem,hlogy is kezdjem?!Na jó hát akkor csapjunk a közepébe!
Tegnap érkeztünk,egy kis késéssel 7 óra ücsörgés után(de legalább kaptunk ingyen inni-enni).Természetesen arról a koncertől (amire jó lett volna elmenni) lekéstük.Kisebb bonyodalmak után,sikeresen felállitottuk a sátrakat,de végülis el jutottunk oda ahova akartunk...partyyyyy!!! Quimby nagyon jó volt,rettenetesen jót buliztunk,voltak érdekes formák(hindu pap raszta bácsi:) }Mindenkivel eléggé összehaverkodtunk aminek következménye:ingyen alkohol! :)
Természetesen a mát sem hagyhatjuk  meg melegnek és punnyadósnak,úgyhogy kellőképpen alapozgatunk az estére(kicsit nehéz gépelni).Már elkezdőtdek a konfertek(pl.:alma együttes) elég mulatságos számaik vannak(4-12 éves korosztálynak).Szerintem az a pár év jelen állapotban nem számít irány bulizniiii!! :D Legközelebb kaptok jópár képet illetve videót like-ljátok ha a vendégünk akarsz lenni egy körre :P (ajánlom ezt a lehetőséget szem elött tartani ;) )
 
Csók,pusz sziasztoook ^^

Címkék: volt

A bejegyzés trackback címe:

https://instantkaosz.blog.hu/api/trackback/id/tr482126081

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása