Azon MTV-s feladatról

21:55 július 5., 2010

Halihó!

 

Lehet, hogy már elgondolkoztatok azon, hogy mit keres a Mjuzik Televízsön logója itt fenn.

 

Azért, mert mi is benne leszünk a tévében! Elvileg szerdától, elvileg kis szpotok során fogjátok az összes csapat (említsük meg őket is, mert jóarcok a srácok: IV, Pontban Délben, Nincs Bé Terv) egy-egy feladatmegoldását látni. Mi voltunk az utolsók a pénteki forgatási napon, így nekünk már kevés választási lehetőségünk volt, mivel akkor még kevés feladatot is írtatok nekünk! Négyünknek kellett minél több sátorba bekéredzkedni. Néha többen is voltunk. Ezúton is köszi a vendéglátást mindenkinek! :)

 

 

(Mivel ott mi nem csináltunk képeket, hanem rólunk csinálták, így most egy sátoros képet mutatok nektek Lilyről.)

 

A végén, hogy a vidám kedvetek elrontsuk, egy elkeserítő adat: Összesen egy lány táskájában találtunk fogamzásgátló tabit. Pedig a védekezés fontos! And children, that's the lesson of the day.

Címkék: volt feladat instantkaosz

A bejegyzés trackback címe:

https://instantkaosz.blog.hu/api/trackback/id/tr152131944

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása