Összefoglaló

22:47 július 4., 2010

Isteni VOLT! Egyet szeretnék kérni tőletek,tekintsetek el hogy napokat igy nem mindig tudok/tudunk :) :P

Kis problémával szembesültünk utolsó nap délelöttjén,nincs víz a zuhanyzóba.Na most mi legyen?Hát akkor skacok szedjük össze a csapatokat és irány Sopron akármelyik borozója.Megtaláltuk a tökéletes helyet(ami számomra csak később derült ki,hogy volt aki már egyszer megtalálta) nagyon finom házibort szürcsölgettünk egy pár órán keresztül,aztán visszatért a rémálmunk,hogy nincs viz,hát akkor mennyünk a patakhoz amit előző nap találtak valakik.Nagyon jó volt,a víz kellemesen nagyon hideg volt,utánna elindultunk egy kisboltba ahova nem sokkal később meg is érkeztünk,de nekünk ennyi idő nem elég,sétáljunk el a helyi "nagyboltig" mert ott nekünk majd jó lesz.Teljesen természetesen becsücsültünk egy eladásra váró hintaágyba aki nem fért be lehuppant a földre,fél órán keresztül igy jól éreztük magunkat,természetesen mindezt a "nagybolt" kellős közepén.

Nahát innentől kezdve számomra az esti koncertek voltak csúcsszuperek VOLTak!

Dub FX: nem véletlenül vártunk rá annyian,bár sztem sikerült megtalálni a lekisebb szinpadot,kicsit ilyen heringes doboz szituáció volt a sátor mellett még egy olyan 20 méterre is..:)

Ami számomra szerelem: PASO természetesen ott is megjelentem,hüen mosolyogtam KRSA-ra,nagyon-nagyon jó koncertet adtak,bár igy 4-5ik jó koncert elgondolkozik az ember,hogy egyáltalán tudnak-e rosszat..

Nahát röviden ennyi(igen ez volt a rövid) képekkel meg videókkal majd Alex szolgál nektek :) Szép esték csókhello


UI.:Valaki magyarázza már meg nekem ezt a nem kicsi lila zuzodást(?) a sipcsontomon!:)

Címkék: volt

A bejegyzés trackback címe:

https://instantkaosz.blog.hu/api/trackback/id/tr282129657

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása